Deprecated: Required parameter $wp_table_name follows optional parameter $row_arrays in /customers/7/5/a/schoorsteenveegtechniek.nl/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-add/public/core/class/class-smuzform-public-storage.php on line 593 Schoorsteenveger Vreeland - Landman vegen rookkanaal Vreeland

Schoorsteenveger Vreeland

Schoorsteenveger Vreeland.

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Vreeland?
Het vegen van rookkanalen is van essentieel belang voor de veiligheid! Roet en ander vuil kunnen zich ophopen in het rookkanaal. Door het niet vegen van de schoorsteen kan dit leiden tot schoorsteenbrand. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

Schoorsteenveger

Het advies is dan ook dit zeker eens per jaar te laten doen. Na het vegen van het rookkanaal word door ons een veegcertificaat afgegeven. Dit is een bewijs naar uw verzekering. Hierdoor bent u gedekt tegen brand of rookschade.

Bel nu : 036-2340334 of neem contact op via ons contactformulier.

Landman Haarden werkt met moderne technieken om uw rookkanaal te reinigen. In de meeste gevallen kan er gebruik worden gemaakt van de uitgebreide veeg haspel. Deze word onder in het rookkanaal ingevoerd en dan tot de schoorsteenkap doorgevoerd.

  • Vegen van onder en boven af mogelijk
  • Uitgebreide reiniging
  • Wij gaan zo schoon mogelijk te werk
  • Controle Houtkachel of openhaard
  • Vegen met moderne technieken ( veeg haspel )
  • Veegcertificaat 
  • Schoorsteenveger Vreeland

schoorsteenveger

Door deze moderne techniek hoeven wij dus vaak het dak niet op. Mocht dit wel nodig zijn is dat uiteraard wel mogelijk.

Uiteraard word er alles aan gedaan zo min mogelijk vuil te produceren. Mocht dit alsnog het geval zijn word dit altijd netjes opgeruimd. Wij verzorgen zelf alle afdek materialen.