Deprecated: Required parameter $wp_table_name follows optional parameter $row_arrays in /customers/7/5/a/schoorsteenveegtechniek.nl/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-add/public/core/class/class-smuzform-public-storage.php on line 593 Onderhoud rookkanaal- Landman haarden en onderhoud schoorsteenveger Flevoland, Noord-Holland, Zuid-holland

Onderhoud rookkanaal

Onderhoud Rookkanaal.

Het vegen van rookkanalen is van essentieel belang voor de veiligheid! Roet en ander vuil kunnen zich ophopen in het rookkanaal. Door het niet vegen van de schoorsteen kan dit leiden tot schoorsteenbrand. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

Schoorsteenveger

Het advies is dan ook dit zeker eens per jaar te laten doen. Na het vegen van het rookkanaal word door ons een veegbewijs afgegeven. Dit is een bewijs naar uw verzekering. Hierdoor bent u gedekt tegen brand of rookschade.

Bel nu : 036-2340334 of neem contact op via ons contactformulier.

  • Uitgebreide reiniging van het rookkanaal
  • Wij gaan zo schoon mogelijk te werk ( open haard of houtkachel word afgeplakt )
  • Controle Houtkachel of openhaard
  • Vegen met moderne technieken elektronisch roterend
  • Veegbewijs ( Die ontvangt u als PDF bestand per e-mail )

 

Onderhoud rookkanaal

 

Door onze moderne veeg materialen kunnen wij de schoorsteen bijna altijd vanaf de onderzijde reinigen. Het veroorzaken van vuil word tot een minimum beperkt door de openhaard of houtkachel goed af te plakken. Mocht het vegen van de schoorsteen vanaf beneden niet lukken kan dit in veel gevallen wel vanaf het dak gedaan worden.

De schoorsteen word uiteraard grondig schoon gemaakt. Onze veegborstel kan bij verschillende diameters in het rookkanaal variëren van formaat. Hierdoor word het gehele rookkanaal op de juiste manier schoon gemaakt. Ook kunnen wij in veel gevallen hiermee de schoorsteenkap vrij maken van creosoot. Door het gebruik van nylon veegborstels beschadigen wij het rookkanaal niet.

  • Wij werken met vaste tijden zodat u niet lang hoeft te wachten
  • Het vegen van het rookkanaal duurt ongeveer 30 minuten

Voor het maken van een afspraak:

E-mailadres: landmanhaarden@gmail.com
Telefoonnummer: 036-2340334
Mobiel nummer: 06-39098836