Openhaarden

Openhaarden.

Er zijn niet veel openhaard open vuur specialisten meer in Nederland! Wij zijn nog ambachtelijke open haarden bouwers. Onze specialiteit is het vervaardigen van de hand gemetselde openhaard in diverse chamotte steensoorten. In onze eigen fabriek vervaardigen wij Rook vang kappen en Vuurkorven met of zonder aslade’s.

Ook voor de accessoires kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats maken wij nog traditionele haard onderdelen. Door maatwerk is vrijwel alles mogelijk qua vormgeving en design! Wij kunnen de openhaard voor u plaatsen die u in gedachte heeft. Wij vinden het heel belangrijk dat u duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn, hoe de open haard eruit moet komen te zien qua uitstraling en omvang. Wij zullen samen met u bekijken of uw wens technisch mogelijk is.

De lengte en diameter van het rookkanaal is daarbij erg belangrijk. Vooral in woningen met een bestaand gemetseld rookkanaal kan dat een knelpunt zijn. In huizen waar nog geen rookkanaal aanwezig is kunnen we exact uitrekenen welk diameter rookkanaal er nodig is. Daarom komen we altijd tot een perfecte open haard voor elk interieur, zodat uw droom open haard realiteit wordt.

Hoek openhaard

Prijs 2295,- euro incl btw.

Open haarden

Naam Openhaard
Type Diagonaal hoek
Materiaal gemetseld
Herkomst handgemaakt
Kleur NVT
Afmetingen Hoek diagonaal gesitueerd op 75/75 cm is zeer klein
Rookvangkap = maatwerk
Levertijd : 2 tot 3 weken

Deze prijs is zoals de foto is excl Vuurkorf en aslade accessoires


Open haard Front 

2650,- euro incl btw.

Open haard

Type Model strakke boezem de schouw met de lijst look strak gestuct
Materiaal gemetseld
Herkomst handgemaakt
Kleur NVT
Afmetingen : achter 120 cm breed , 45 cm diep.   voor 90 cm breed en 15 cm diep. Totaal diep 60
Rookvangkap = maatwerk
Levertijd : 2 tot 3 weken

 

Uiteraard kunnen wij nog veel meer type open haarden bouwen. Dit is vaak geheel naar wens aan te passen. De opgegeven prijzen geven een richtlijn voor uw situatie. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier!Contact